Recreanten Competitie- overzicht

Als je zin hebt om te baseballen maar niet altijd de tijd of voldoende mogelijkheden hebt om vaak te sporten is er speciaal voor recreanten een Recreantencompetitie opgericht.

Met het voornaamste uitgangspunt dat de spelgelegenheid en het spelplezier voorop staat.
Hiermee wordt een alternatief geboden voor beginnende en ook gewezen competitiespelers die het rustiger aan willen doen. Het biedt ook een opstap en of kennismakingsmogelijkheid voor niet-leden .....

September 28, 2019
 • Recreantentornooi - Brasschaat Braves

  September 28, 2019 - September 29, 2019 @ 
  Brasschaat Braves BSC, Bijsterveld 3 2930, 2930 Brasschaat, België ( Kaart ) 

  Deelname: €50/team
  BBQ zaterdagavond: €18 p.p. (ook vegetarisch mogelijk)
  All-in formule: inschrijving + BQQ voor 10 personen aan €200
  (€18/extra BBQ-deelnemer)
  Zaterdagavond: Party!!

  Info en inschrijvingen: tournament@brasschaatbraves.be

  See more details

October 5, 2019
 • Recreantentornooi - Gent Knights

  October 5, 2019

  Naar jaarlijkse traditie organiseren de Gent Knights een recreanten- en vriendentornooi. Een weekend vol plezier en vertier voor spelers en niet-spelers.

  Op zaterdag 5 oktober gaat het recreantentornooi door. Recreantenteams kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen met vermelding van de teamnaam naar voorzitter@gentknights.be en het bedrag van €30 te storten op BE37 4460 2248 3128. Zodra de overschrijving ontvangen is, is de inschrijving voltooid.

  Zondag 6 oktober is het dan aan vrienden, familie, collega's van spelers en sympathisanten die ook graag eens willen proeven van deze prachtige sport. Zoek dus een team van minimum 10 personen samen en schrijf je in door te mailen naar voorzitter@gentknights.be en €50 over te schrijven naar BE37 4460 2248 3128.

  Heb je je uiterste best gedaan om 10 enthousiastelingen bij elkaar te zoeken maar kom je slechts aan 5 of 6 personen, stuur ook gerust een mailtje en wie weet kunnen we twee halve teams verenigen.

  Het hele weekend door zullen frisse drankjes en heerlijke snacks te verkrijgen zijn.

  See more details

"Organisatie van de Recreanten-competitie valt onder de verantwoordelijkheid van de VBSL. Enkel clubs lid van VBSL vzw komen in aanmerking voor erkenning van de organisatie van tornooien. Om een tornooi te organiseren is het geen vereiste een ploeg te hebben ingeschreven voor deze competitie."

Contact

VBSL coördinator

Joris Bigaré

Contactpersonen Recreantenteams 2019

documenten voor clubs

Reglement

Organisatie Tornooi

Inschrijven

Structuren

Tornooien 2019

Scoreblad

Line-up Recreanten

Verzekering

meer relevante informatie